Beton br.7
Utorak 28. novembar 2006.
Piše: Nenad Veličković

Cosmoboy

COSMOPOLITAN: „Imati vaginu i mišljenje moćna je kombinacija“

OPINION FAKER

U čemu je tajna te moći?
U rastegljivosti vagine, ili u rastegljivosti mišljenja?
U dubini mišljenja, ili u dubini vagine?
Kad je mišljenje partijsko, čija je vagina?
Možda bi sve bilo jasnije da je cosmokombinatorika počela sa „imati vaginu i mozak...“.
Cosmoboy bi razumio da je pametna (=mozak) žena (=vagina) moćna.
Razumio bi pravilno, a ne bukvalno, da je, iako iz čiste zavisti mozga na vaginu, postavljeno revolucionarno pitanje:
Kakva nam korist od pune vagine kad nam je glava prazna!
Ali Omiljeni Magazin nema povjerenja u svoju publiku. Jer da ta publika koristi mozak često koliko koristi i vaginu, ovakve bi joj izjave („Imati vaginu i mišljenje moćna je kombinacija“) bile suvišne.
No, kako je misija Omiljenog Magazina pojasniti činjenice, Cosmoboy zaključuje da je imanje vagine neupitno. Da je problem u neimanju mišljenja.
Povijest je prepuna nemoćne kombinacije vagine i čišćenja. Oduvijek su žene bile domaćice i ljubavnice. Dok se nije pojavio Cosmo koji će im otkriti moćnu kombinaciju. Vagine i mišljenja.
I budali je jasno da je bolje imati vaginu nego anginu. Ali, zbog čega moćna kombinacija nisu, na primjer, ruke i mišljenje? Nije li cijela naša civilizacija stvorena kombinacijom ideja i rada?
Jeste. Samo: gdje je tu žena? Do sada su njenu ulogu filozofi samo različito tumačili, reč je o tome da se ona izmijeni. Ruke i mišljenje nisu dovoljni. Nema revolucije bez vagine. U moćnoj kombinaciji vagina jest jednako žena.
Ali zašto vagina, a ne recimo klitoris!?
Kako zvuči, na primjer: imati klitoris i mišljenje moćna je kombinacija?
Loše!
Klitoris nije mišić. Klitorisom je nemoguće iz neprijatelja isisati snagu i slomiti mu kičmu. Ponudite muškarcima klitoris i gubite moć nad njima. Klitoris na njihovom jeziku znači: Bolje penis u ruci, nego vagina na grani. Imati penis i mišljenje moćna je kombinacija. Imati mišljenje, i penis u vagini, još moćnija! Imati penis i vaginu u mišljenju, najmoćnija. To je velika misija ženskih oslobodilačkih magazina: u ženske dijaloge ubaciti vaginine monologe. I usput prodati max-faktore, loreale, lancome, estelaudere, diore, vichye, eucerine, schwarckopfe, nivee, lancastere, chanele, revlone, ultimativne epilatore, učvršćujuće serume za dekoltee, zaštitne faktore, neutrogene, beta karotene, žderače celulita, presretače starosti, učvršćivače stražnjice, spae i pilatese, glatku kožu tjednima...
... I moćno mišljenje o tome kako mu popušiti a ne ozlijediti ga.

Vreme smrti i razonode arhiva

2022.

2021.

2020.

2019.

2018.

2017.

2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.