Četvrtak 12. april 2018.

NOVI APRILSKI FIJUK


Klub Vikend na aprilskom Fijuku


Lenhart i Klub Vikend iz Kovačice su domaćini muzičkog dela Fijuk sajma ovog petka, 13. aprila u CUK Imago. Gostujući domaćin, klub u klubu, roman u romanu, pesma u drami! Iz Kovačice dolaze muzičari i gostujući izlagači. Vikend na velikom odmoru, vikend u hladovini, vikend za šankom. Produženi vikend za sve! https://www.facebook.com/ vikendklub/ 


Osim toga Fijuk sajam malih izdavača, štampara, autora, stripera i ostalih u svom uvek malo promenjenom malo proširenom izdanju. Ono što nje ni znalo da postoji izlazi i pokazuje se. Stari bardovi i mlade nade. Profijuču neke tamo ideje. Super Banko prati sve i vodi veliku nagradnu igru i veliku Fijuk aukciju slika, crteža i grafika. 

Lenhart stoji iza stola udarajući dugmad za igru i zaustavljanje, i generalno gledajući kao on da se ljutito razbije sve na vidiku. Svaka "pesma" u osnovi se sastoji od petlje 4/4 industrijski ritam, dok su slučajno izabrane srednje-istočne pjevačke i druge ludilo zaglaviti ogromno na vrhu. Ljudi zapravo pokušavaju da plešu! Saksofoni eksplodiraju iz jedne kasete, dok se bijele šume slobodnog oblika razlikuju od druge. Lenhart zgrabi šetač, otkriva ga počinje da mrmlja i škapira samu traku, izvlačivši Valkmanove džepove da bi napravio nove čudne zvuci. Postoje i drugi delovi koji ga vide čudno manipulišući funkcijom brze naprijed efekat sličan robuštu. To je veliki, šokantan i krajnje zbunjujući deo kulture koji ometaju - kao što je samog grada Beograda.

Kao i obično, petkom u 5, CUK Imago.
Muzički deo programa počinje od 23h.
Vesti arhiva

2023.

2022.

2021.

2020.

2019.

2018.

2017.

2016.

2015.

2014.

2013.