Sreda 08. mart 2017.

FiKnjiMu u glavu


Konkurs za zbornik „FiKnjiMu u glavu“

Povodom prve godišnjice održavanja programa „FiKiMu - Film, književnost, muzika“, Klub Studenata Filozofskog Fakulteta poziva Vas na konkurs za zbornik radova „FiKnjiMu u glavu“.


FiKiMu je program na kojem se javno izvode i prikazuju razne vrste autorskih književno-umjetničkih, glazbenih, izvedbenih i filmskih radova te se promiče sloboda umjetničkog izražavanja i svijest o potrebi za umjetničkom intervencijom u vlastiti društveni kontekst. Ovim zbornikom želimo predstaviti literarni rad dosadašnjih sudionika programa te prikazati presjek suvremene književne produkcije autora/ica koji dosad nisu sudjelovali na programu.


U obzir dolaze svi autorski književno-umjetnički tekstovi. Tema natječaja je slobodna.


 

Propozicije natječaja


Na natječaj treba poslati sveukupno do deset radova. Moguće se prijaviti u više kategorija. Dužina teksta nije ograničena. Radove treba pisati u Wordu, Times New Roman, font 12, prored 1,5. Format je .doc ili .docx. Radovi mogu biti pisani na bilo kojem od BHSC jezika, a trebaju biti potpisani imenom i prezimenom autora/ice u donjem desnom kutu. Radove treba slati u jednom dokumentu te ih odvajati opcijom prijeloma stranice.


U zasebnoj datoteci treba priložiti podatke o autoru/ici (ime i prezime, e-mail adresa i kratka biografija).


Radove treba poslati na fikimu.ksff@gmail.com (uz naznaku „FiKiMu“) zaključno s 18. ožujka 2017. godine.


Imena odabranih autora/ica bit će objavljena dva tjedna nakon završetka natječaja. Odabrani radovi bit će objavljeni u zborniku „FiKnjiMu u glavu“, a promocija će se održati krajem travnja 2017 godine.

Vesti arhiva

2023.

2022.

2021.

2020.

2019.

2018.

2017.

2016.

2015.

2014.

2013.