Četvrtak 12. april 2018.

NOVI APRILSKI FIJUK


Klub Vikend na aprilskom Fijuku


Lenhart i Klub Vikend iz Kovačice su domaćini muzičkog dela Fijuk sajma ovog petka, 13. aprila u CUK Imago. Gostujući domaćin, klub u klubu, roman u romanu, pesma u drami! I...

Nedelja 11. mart 2018.
Piše: Šok zadruga

KULTURA, TRADICIJA, REKREACIJA

Sreda 07. mart 2018.

Osmomartovski protest


Mreža Žene protiv nasilja, Rekonstrukcija Ženski fond, Labris - organizacija za lezbejska ljudska prava, Astra, Romska ženska mreža, Mreža Žena u crnom Srbije, Mreža žena Rasinskog okruga, Levi samit Srbije i Plenum žena za štrajk, pozivaju na protestni marš 8. marta u Beogradu, na Trgu Republike u 17 sati.


Ponedeljak 19. februar 2018.

Srbija proteruje politički nepodobnog stranog dopisnika


Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) smatraju da pretnja proterivanjem iz zemlje dopisnika brojnih inostranih medija, belgijskog državljana Filipa Bertišana – predstavlja međunarodni incident i novu fazu u gušenju medijskih sloboda i zabrani kritičkog ...
Subota 03. februar 2018.

Proširi REKOM


Koalicija za REKOM je 27. januara 2018. godine, u Sarajevu, održala VIII skupštinu, a potom, 28. i 29. januara 2018. godine, jedanaesti po redu, Forum za tranzicionu pravdu u postjugoslovenskim zemljama.


Delegati Skupštine su pozdravili spremnost većine lidera postjugoslovenski...

Sreda 24. januar 2018.
Piše: Novinarska mreža

PROTIV PRETNJI UPUĆENIH DRAGANU JANJIĆU I UNI HAJDARI


Mi, novinari sa postjugoslovenskih prostora, okupljeni u neformalnu Novinarsku mrežu, najoštrije osuđujemo zastrašivanje i pretnje upućene našem kolegi Draganu Janjiću i koleginici Uni Hajdari u tabloidima i preko društvenih mreža u Srbiji.


Glavnog urednika novinske agencije Beta Dragana Janjića najpre je ...

Sreda 10. januar 2018.

IN MEMORIAM: Predrag Lucić (1964-2018)

Otišao je Predrag Lucić. Duje, Drug Stari.

Pamtimo ga po mnogo čemu.

Nek mu je večna slava.


pročitaj više